Cautare

182 de rezultate pentru "tiriac jr" (3.42 secunde)
La Banca Tiriac operatiunile cu carduri, cum ar fi plati de bunuri, sau servicii la comercianti atit in mediul real cit si virtual, retragerile de numerar de la ghiseele bancii sau bancomate vor fi intrerupte pe parcursul zilei de 30 iunie.
Este vorba despre ABC Asigurari, Agras, Allianz-Tiriac, Ardaf, Asiban, Asigurarea Ceccar-Romas, Asirom, Asitrans, Astra, Asiban, BCR Asigurari, BT Asigurari Transilvania (fosta SAR Transilvania), Carpatica Asig, Interamerican, Omniasig- AGI, Omniasig-Asirag, Unita.
Cel de-al doilea eveniment major din lumea bancara romaneasca, eveniment ce demonstreaza existenta - deocamdata in faza incipienta - a unui fenomen de concentrare a capitalului bancar se refera la cumpararea in cursul anului trecut de catre gigantul bancar international HVB a Bancii Tiriac si apropiata fuziune a aceluiasi grup bancar cu reteaua din Romania a UniCredit.
Instanta i-a obligat pe cei doi alaturi de SC Sovinvest SA, Banca Comerciala Ion Tiriac, CEC, SVM, Gelsor SA si Comisia Nationala de Valori Mobiliare la plata a 40 de miliarde ROL catre cei 13 mii de pagubiti FNA si catre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Bancare reprezentand statul roman.
La Banca Tiriac, dobanzile anuale sunt de 5,3-6,5%, pentru depozite cu termen la o luna, respectiv 12 luni.
Raiffeisen, BCR, BRD, Bancpost si Banca Tiriac. Acestea prefera sa isi amplaseze bancomatele in zonele intens populate in tot timpul anului.
OMNIASIG, Asigurarea Romaneasca - ASIROM, UNITA, BT Asigurari Transilvania, GENERALI Asigurari, BCR Asigurari, ASIBAN, Societatea Comerciala de Asigurare-Reasigurare ASTRA si ALLIANZ TIRIAC Asigurari.
Surse din cadrul Asirom Craiova spun ca in caietul de sarcini al licitatiei organizate de Regia de Transport Craiova anul trecut, la care au mai participat firme precum Astra sau Allianz Tiriac, se cerea asigurarea pentru calatori si asigurarea de risc financiar a operatorilor de transport, o polita speciala conform specificului activitatii desfasurate de RATC, iar aceste polite au fost cuprinse numai de oferta Asirom.
Printre cele mentionate se numara BCR Asigurari de Viata, ING Asigurari de Viata, Allianz-Tiriac Asigurari, AVIVA. Alaturi de acestea se afla fondul de investitii CERTINVEST, al carui presedinte, Eugen Voicu, a precizat:
Acestea sunt ING Fond de Pensii, Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat si Allianz-Tiriac Pensii Private.
Una dintre politele pe care o ofera Allianz-Tiriac Asigurari este cea de raspundere civila a proprietarilor de caini periculosi si agresivi.
De asemenea, pentru pilonul II, CSSPP a mai autorizat pana acum fondurile de pensii private Pensia Mea, administrat de Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat, AZT Viitorul Tau, apartinand Allianz-Tiriac Pensii Private Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat ti a Fondurilor de Pensii Facultative, ING, cu ING Fond de Pensii, Arip de la Generali Fond de Pensii si Vital BT Aegon Fond de Pensii.
Fondurile de pensii facultative active in tara noastra sunt ING Clasic, administrat de ING Asigurari de Viata, AZT Moderato , apartinand Allianz-Tiriac Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Facultative, Pensia Mea de la Aviva Asigurari de Viata si BCR Prudent, apartinand BCR Asigurari de Viata.
ING Fond de Pensii, Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat, Allianz-Tiriac Pensii Private, Omniasig Pensii, Interamerican Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat, Prima Pensie Fond de Pensii, AIG Fond de Pensii, BT Aegon Fond de Pensii, Generali Fond de Pensii, BRD Fond de Pensii, OTP Fond de Pensii SA, BCR Administrare Fond de Pensii SA, Bancpost Fond de Pensii, KD Fond de Pensii, AG2R Fond de Pensii SA, Marfin Fond de Pensii SA si MKB Romexterra Fond de Pensii SA.
Traseul off-road din cadrul SIAB 2007 este cel mai mare si mai complex realizat vreodata în România, având peste 15.000 mp si doua grade de dificultate. De la Dacia la Lamborghini La SIAB au revenit marcile importate de Tiriac Auto, dar lipseste Peugeot.
Ultimul fond autorizat de Comisie este Zepter Fond de Pensii, care a primit aprobarea pe 23 octombrie.Cele mai multe adeziuni au fost înregistrate de ING Fond de Pensii - 462.344, Allianz- Tiriac Pensii - 235.136 si Aviva Fond de Pensii - 113.769.Urmatoarele locuri sunt ocupate de Generali Fond de Pensii - 107.167, Interamerican Fond de Pensii - 69.338, AIG Fond de Pensii - 53.795, BRD Fond de Pensii - 34.865, BT Aegon Pensii - 23.553, BCR Fond de Pensii - 13.903, Omniasig Fond de Pensii - 11.145, OTP Fond de Pensii - 9.256, Bancpost Fond de Pensii - 5.796, Prima Fond de Pensii - 1.714, KD Fond de Pensii - 471 si MKB Romexterra Fond de Pensii - 132.Campania de aderare la Pilonul II a fost initiata la 17 septembrie.
Printre marile banci care nu au, cel putin deocamdata, norme noi de creditare, se numara UniCredit Tiriac Bank, Bancpost, ABN Amro Bank, Banca Romaneasca si Piraeus Bank.
Se poate incheia contractul de asigurare RCA cu oricare dintre societatile de asigurare autorizate (Allianz-Tiriac Asigurari, Asiban, Asirom, Astra, BCR Asigurari, BT Asigurari, Generali, Omniasig, Unita, Ardaf, ABC Asigurari-Reasigurari, Asitrans, Interamerican, OTP).
„Începând de luni, la Raiffeisen vor putea fi accesate noile credite adaptate actualelor conditii de creditare, cu un grad maxim de îndatorare de pâna la 70%“, au declarat surse autorizate din unitatea bancara. Perioada de gratie si excursii gratuite Daca va grabiti si luati Creditul pentru Orice fara ipoteca, de la UniCredit Tiriac Bank, pâna pe 25 decembrie, anul viitor beneficiati de trei luni de gratie.
Investitii în instrumente cu risc ridicat:- 30% actiuni listate, instrumente pe piata monetara, obligatiuni, fonduri mutuale.Maximul investitiilor în actiuni listate va fi de 30%, iar maximul investitiilor în instrumente cu risc scazut va fi de 90%.ALLIANZ-TIRIAC (Fondul AZT Viitorul Tau)1.
google-analytics.com